onsdag 18 maj 2011

TEMA ÇALIŞMASI DEĞERLENDİRMESİ

Önce her grupta hangi hayvanlarla çalışacağımızı tespit ettik. Daha sonra bu hayvanlarla ilgili bilgileri toplayıp anlattık, yazdık ve resimlerini çizdik.
Resimleri boyarken bazı gruplarda şeker boyası kullandık. Ayrıca seramik hamuruyla değişik hayvan figürleri yaptık. Yaptığımız çalışma çok başarılı geçti. Öğrenciler beklenenin üzerinde başarı gösterdi. Bu başarılarından dolayı onları kutluyorum.

Nurten Yasin

5 kommentarer:

  1. ´TEMA CALISMASI COK GUZEL GECTI BEN COK EGLENDIM . HAYVANLAR HAKINDA COK SEY OGRENDIM. HOCAMIZ NURTEN OGRETMENIMIZ BIZI COK EGLENDIRDI VE ÖGRETTI . BURDAN ONA SEVGILERIMI VE SAYGILARIMI GÖNDERIYORUM :) :) :) :) :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Temayla calismak cok guzel idi, bir cok sey ögrendik .Köpekler, bejgirler, yunuslar, köpek baliklari ve daha bir cok hayvanlar ögrendik. Hocamis bir cok sey ögretti. hocamis nurten ögretmen bis her bisey yapiyorus film bakiyorus disari cikiyorus sekerle boyamak yapiyorus nuretin.

    SvaraRadera
  4. Bu tema da calisdigim iyi oldu hemde cok eglendik hatta hayvanlar hakkinda ögrendik . Bu tema öbur temalardan daha cok eglenceli idi ve daha cok hayvanlarin hakkinda öyrendik yani yunusbaliklarin yaglari icin avlandiklarini bilmiyordum onu ögrendim ve bunun gibi bir cok sey. Nurten öyretmene cok tesekur ederim böyle bir eglenceli tema icin tesekur ederim öbur calisacagimiz temalar da bukadar eglenceli ve öyrendigimiz cok olsun ki daha cok ögrenelim ve annelerimiz ve babalarimiz bizlen gurur duysun. Bazi calisdigimiz hayvanlarin bazilarinin adlarini yazicam köpekbaligi,yunuzbaligi,ayi,tavsan,kaplumba,köpek,leopar,aslan...

    alperen

    SvaraRadera
  5. Ben tema çalışmaını çok sevdım çünkü çok şeyler öğrendık.

    öğrendiğim şeyler: Ayıların balı çok sevdıığını bılmıyordum şimdi öğrendim.Yunusların gözunun görmediğinı bilmiyordum.Leoparın en hızlı koşan hayvanlardan olduğunu bılmıyordum.Köpekbalıklarının cok ıyı koku ala bıldiğini bilmiyordum
    bunların hepsını öğgrendim

    Värner Ryden skolan

    Mustafa-Eren Çiçek

    SvaraRadera